Uiltjesklas 2021-2022

Facebook

Jobland

Wat was het leuk… zo fijnom eindelijk eens op uitstap te zijn.Een ritje met de bus naar Jobland…een hele ervaring, zo plezant!Samen met Jobke en de reus speelden, zongen en dansten wij…allemaal vrolijke gezichtjes, iedereen zo blij!Honderd badeendjes zoeken in de speeltuin en alle hoeken.Een onvergetelijke dag met alleen maar gelach!Op terugweg vielen vele oogjes toe …zo uitgespeeld, zo moe.Ook de 4 jufkes vonden het fijn om bij al die fonkelende gezichtjes te mogen zijn!

Thema FLUO

Grootouderfeest

Woensdag 10 november was niet alleen voor onze kleuters een topdag, maar ook voor de talrijke aanwezige grootouders. We genoten in onze bubbel van een schitterende toneelvoorstelling,’ Lotta en de slodderkip’.
Dit gebeuren werd heel goed gesmaakt. Het smullen werd verder gezet in onze  gezellige winterbar met een warm of verfrissend drankje en een zoetje.
Afwisselend werden de bubbeltjes uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de uiltjes- of de vogeltjesklas. Hier wachtte de grootouders nog een zelfgemaakte verrassing van hun oogappel. Het was voor ons enorm fijn te zien dat iedereen er ontzettend van genoot, zowel klein als groot!

Halloween samen met de Vogeltjes

Fanfare DE DAPPERE UILTJES

Het thema muziek werd vandaag afgesloten met onze eigenste FANFARE!

Onze uiltjes …en hun dirigent waren zo enthousiast!!! Dat werkte aanstekelijk voor de hele school! Kijk, geniet… en MEEDANSEN is toegelaten 😀 

 

Trompet

Deze week leren wij veel over muziek en muziekinstrumenten.
Vandaag kwam Koen bij ons op bezoek met zijn trompet…en bugel. Willen jullie ook weten hoe dat klinkt? Dat hoor je in ons filmpje!

Wij mochten zelf ook eens proberen, …gewoon ‘protjes’ laten met je mond in de trompet. (MET ONTSMETTEN NATUUUUUUURLIJK!!!) 
Toch niet zo gemakkelijk om er klank uit te krijgen…maar bij onze Felix is dat wel gelukt 🙂 

Filmpje:

 

Foto’s:

 

Goudlokje 

Deze week gingen we op stap met Goudlokje.

Gouden haren stempelen, stoelendansje, beertjes sorteren, pap maken en opsmikkelen, berenmasker versieren …willen jullie even meegenieten? Klik dan snel  hieronder!

 

Kermis in onze klas

 

Eerste week in ons klasje 

 

Ons eerste kunstwerk!

Facebook