Meester Thierry

Facebook

Nog een paar dagen voor het einde van het schooljaar!

 

Dit jaar wel heel speciaal, want niet alleen de jongens en meisjes van’t zesde “zwaaien af”, maar na 40 jaar, nu ook onze meester Thierry!

Tijd dus om hem te verwennen.

Donderdag 22 juni ’17

Meester Thierry werd die ochtend met één van zijn favoriete auto’s opgehaald.

 

Vrijdag 23 juni ’17

Meester Patrick haalde meester Thierry op met een tandem.

 

De fietstocht werd even omgeleid langs het Safi-spoor, voor een welverdiende “koffie-pauze”… na zo’n tandemavontuur 🙂

Nadien werd de tocht verdergezet richting school waar de erehaag van kinderen hem in sporttenue en met sportattribuut opwachtten.

De “we houden van meester Thierry-buttons” werden door groot en klein van onze school opgespeld.

In de namiddag wilden we wel eens weten hoe goed onze leerlingen meester Thierry wel kennen. Tijd dus voor DE SLIMSTE MEESTER THIERRY-KENNER QUIZ.

Om het eerlijk te laten verlopen was meester Thierry zelf, onze jury.

Net zoals bij “de slimste mens” hadden wij ook een

  • 3-6-9 ronde
  • een puzzelronde
  • filmpjes ronde …die wel iets afweek van het originele concept. De kinderen kregen 3 filmpjes te zien waarin vrienden van onze meester een spannend/spectaculair verhaal vertelden. Aan hen om te raden of dit waar of niet waar gebeurd was.
  • foto-ronde
  • film-fragment-ronde

3 ploegen met per ronde andere leerlingen streden tegen elkaar. Het werd een nek aan nek race want de winnende ploeg had maar één puntje voorsprong op de twee andere ploegen.

Als afsluiter werd de grote “bibberspiraal” bovengehaald en leerlingen met stalen zenuwen moesten de laatste test afleggen.

Meester Thierry kreeg een mooi aandenken van zijn schoolloopbaan van kinderen en leerkrachten. Een fotoboek met al zijn gloriemomenten!

Zaterdag 24 juni 17

Dan was het tijd voor “het feest met de grote mensen”. We haalden met collega’s meester Thierry met de fiets op. We deden een tussenstop in ‘de loods‘ van onze school… ook weer een misleidend manoeuvre om nadien verder te fietsen naar onze school waar zijn vrienden, ex-collega’s, collega’s, …op hem wachtten.

 

Facebook