Talentenshow

Facebook

Lente-talentenshow

Op 13 mei organiseerde een delegatie van klas 6 voor de tweede maal dit schooljaar een talentenshow.

Zou deze editie de vorige kunnen evenaren???

2016-5-13 TALENTENSHOW (40)

Winter-talentenshow

Vrijdag 13 november was het dan zover… De finale van de grote “Talentenjacht”!
De hele school was ‘officieel’ uitgenodigd om deze finale ‘life’ te komen bijwonen, want iedereen was wel erg benieuwd om de talenten van onze school te bewonderen.2015-11-13 TALENTENSHOW (10) (Kopie)
De voorbije weken waren er al audities geweest :  Twaalf groepjes van leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar, en ook “de slimme olifant” (juf Els, juf Viviane en meester Patrick)  durfden het aan om achter gesloten deuren  hun zangtalent, turn-, dans- en diabolo-acts, grappige sketches, instrumentennummers, enzovoort te komen voorbrengen.
Al vlug bleek het niet makkelijk om te kiezen tussen al die leuke showkes en bovendien waren er heel wat curieuze oogjes over en onder de panelen van de turnzaal aan het meekijken…
De finale (nog 8 groepjes) was dan voor het grote publiek en dit publiek kreeg dan ook de belangrijke taak om één van de finalisten uit te kiezen. De andere prijs werd door de jury gegeven. De jury bestond uit de organisatoren (Bo, Marie, Eline en Sterre) en onze eregast Juf Marleen, onze directrice .
Na een super leuke show met vele verschillende , maar stuk voor stuk toffe en grappige acts, werden twee winnende groepjes bekend gemaakt:
De publieksprijs was voor Kiara (6de lj), die met haar mooie stem het prachtige liedje “the A-team” zong.
De juryprijs ging naar de YOLO-girls ( Ana, Jasmijn, Marie, Minne en Marthe, 5de lj) voor hun super grappige sketches.
Het was een leuke ervaring, bedankt aan alle deelnemers en aan het enthousiaste publiek !
Wij vonden het erg fijn!
Verslag Eline L.
Facebook