Uiltjesklas

Facebook

Sint

Dozen, dozen, dozen, …

Doosje in, doosje uit!Dozen stapelen…1…2…3…Wie zit er verstopt in de doos?Dolle pret in een klas vol dozen klein en groot!

Thema kleuren:

Geel, groen, blauw en rood… wat zijn wij al groot!Groen, blauw, rood en geel… wij weten al veel!Blauw, rood, geel en groen… allerlei spelletjes om te doen!Rood, geel , groen en blauw…. we kennen onze kleuren gauw!

Grootouderfeest

Afgelopen woensdag namen onze kleutertjes hun lieve grootouders mee naar “de jaren stillekes”. De turnzaal werd door DJ Balthazar Boma omgetoverd tot een echte danszaal. De uiltjes en vogeltjes toonden hun danskunsten op muziek van vroeger, en konden nadien ook samen met hun grootouders een “danske placeren”. De dansvloer geraakte al snel gezellig gevuld en ook de Championettes waren van de partij. 
De kleuters verrasten hun lieve grootouders nog met een mooi / lekker zelfgemaakt cadeautje bij een bezoekje aan de klasjes en konden nadien gezellig samen huiswaarts keren.

Halloween bij de kleuters

Wat een fijne afsluiter zo vlak voor de herfstvakantie.
Verkleed naar school komen in ons favoriete Halloweenkostuum! 🎃
Een betoverend Halloween toneel over Spookie die met de hulp van Heksie op zoek ging naar meer kleur. 🍂🍁🍂Een heerlijk pannenkoekenfestijn met lekkere chocomelk!Dat was weeral genieten! 😋

 

Herfstwandeling Vrieselhof

Wat hadden wij weer superveel geluk met zo’n lieve ouders en grootouders die met ons mee op kabouterpad wilden gaan!Ongelooflijk plezant was dat!En wat een chanceke hadden wij met zo’n mooi weer!Nogmaals een hele grote, dikke dankjewel aan onze chauffeurs en begeleiders.Doordat we de opdrachtjes van kabouter Klauter in kleine groepjes konden doen, hebben de kinderen dit rustig en tenvolle kunnen beleven!Ik ben de wandelende boomJij bent de wandelende boomIk ben de wandelende boomJij bent de wandelende boomVoeten op de grondHanden in de luchtMaak een regenboogMet een diepe zucht – HAAAA

Eerste maand bij de uiltjes

 

Facebook